K2 Content

DVB Racing, onder leiding van Frank Thuriaux, heeft met de rijders, Frank en Hans Thiers, Jeffrey van Hooydonk en Christoff Corten en de 17-jarige Gilles Magnus voor een primeur gezorgd door de Eleven Sports 24 Hours op Zolder op hun naam te schrijven. Voor de eerste keer was het namelijk een CN Prototype die de race op haar naam wist te schrijven. Op het 4000 meter lange circuit wisten zij met de Norma M20 FC  820 ronden af te leggen en hadden zij bij het doorkomen van het zwart/wit geblokt drie ronden voorsprong op de tweede Norma M2 FC van het McDonland's Racing team met David Houthoofd, Francois Bouillon, Frederic Vervisch en Marc Olivier van Oppens.
En de derde Norma op het podium kwam van Deldiche Racing by JDC Events met Luc de Cock, Tim Joosen, Thomas Piessens en Sam Dejonghe als rijders. Zij hadden een iets grotere achterstand op de nummer 1 maar de heren waren toch wel blij dat ze als derde mee mochten naar het podium.Belcar1 zag als overwinnaars MExT Racing over de streep komen met Xavier Stevens, Kris en Koen Wauters, Lieven Goedgebuer en Dries Vanthoor in de Porsche 991. John de Wilde, Bert Redant, Michiel Verhaeren en Peter van Delm reden hun Porsche 991 van EMG Motorsport naar de tweede positie. Belgium Racing met de #98 Porsche 911 met Pedro Bonnet, Dylen Derdaele, Glenn van Parijs, Kenneth Heyer en Jaap van Lagen pakte in de klasse de derde positie.Belcar 3 zag een Nederlandse overwinning met PG Motorsport. Met de Porsche Cayman GT4 kwamen Tjarco en Tijn Jilesen, Sven van Laere en Paul Geeris als eerste over de meet. Met de BMW M235i van Carrosserie Vannerum eindigde Johan en Marc Vannerum, Jean-Luc Behets en Gregory Eyckmans op de tweede plaats in de klasse. Peter Beckers, Bart en Jef van Samang en Erik Bruynoghe pakten met hun BMW235i voor MSE de derde plaats.Belcar 4 kende vier deelnemers en het was dus vechten gedurende de hele 24 uren wie waar op het podium zou staan. Utidelijk werd het gewonnen door VDW Motorsport met Ron van de Water, Edwin Beyers en Pascal Deckers. Comparex Racing by EMG Motorsport eindigde met de mooie gouden BMW M3 GTR op de derde plaats met Steven Vanbellingen, Eric van de Munckhof en Wiebe Wijtzes. Carlier Racing eindigde met Andre en Petra Carlier, Robert Vaessen, Matthieu Gilson en Fabian Cesari op de derde plaats.Belcar 5 zag QSR Racingschool als eerste onder het zwart/wit geblokt heenkomen met Joël Uylenbroeck, Emelie Liljeström, Luc Janssens en Ayrton en Yannick Redant in de BMW 325i. Skylimit
Yokohama deden goede zaken. Beide teams kwamen op het podium waar team 1 met Nicolas Hermans, Hanne Terium, Davy Suffeleers, Olivier Hertsens en Jan Sluis als tweede afgevlagd werden.
Team twee zat er vijf ronden achter maar werden wel als derde team in de klasse naar het podium geroepen ook in de BMW E90 325i met Ines en Jo Lammens, Kata Bozo, Markus Palttala en Nicolas Hermans.En dan waren er ook nog gastrijders die in drie verschillende klassen werden ingedeeld. Zo zagen wij in de 7a klasse T2 Racing Switzerland met Pieder Decurtins, Mike Fenzl, Marc Weber, Stephan Brintzinger en Nico Stuerzinger in de Ligier JS53 Evo2 als eerste afgevlagd worden. terwijl Belgium Racing met Dylan Derdaele, Kenneth Heyer, Marc Goossens, Louis Machiels en Peter Hoevanaars met de Porsche 991 als tweede over de meet terwijl VR Qvick Racing team met Dirk en Tom van Rompuy, Erik Qvick en Nico Verdonck in de Marc V8 Car de derde plaats wonnen.Belcar 7B kende met Christophe Nivarlet, Kevin Balthazar en Christophe Geoffroy in de Lamera van Milo Racing de overwinnaars.  LM Racing in de Porsche 996 eindigde met Luc Moorgat, Pierre-Yves Paque, Dirk Kuijl en Patrick Zeeuws als tweede terwijl Jusi Racing met Juren Vermeulen, Tim Michiels, Bas van Elderen, Roland van Asch en Kobe Claes in de BMW 130D als derde over de meet kwamen.En dan als laatste was er de Belcar 7C die Team van der Horst met de BMW E90 als eerste zagen finishen. Steven Dewulf, Jeromy Hessels, Erik Vandervreken, Johan Lambrechts en Mauro Mercury wisten in deklassen Mazda Europe met Stéphane Lemeret, Daffe Xavier, Hans Dierckx, Maxime Pasteur en Antonio de Palma Ferramacho. Sigrid Maes, Kobe Claes, Jurgen Vermeulen, Tim Michiels en Erwin Deldime pakte voor Jusi Racing de derde plaats.

Pechvogels van het weekend waren toch wel de beide BMW M3 van Hofor Racing die beide al vroeg in de race met problemen de strijd moesten staken. Maar Michael Kroll, Chantal Kroll, Michael Fischer, Gerard Fischer, Christiaan Frankenhout, Bernd Küpper, Gustav Engeljähriger, Martin Kroll en Roland Eggimann zullen er alles aan doen om volgend jaar weer van zich te laten horen.

18508995
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1735
5062
6797
18458840
23274
162599
18508995

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven