K2 Content

Norbert Michelisz heeft de tweede race van de WTCR in Bahrein op zijn naam weten te schrijven. Met een voorsprong van 1.046 seconden op Esteban Guerrieri die als tweede afgevlagd werd. Nick Catsburg weet dan nu wel het podium te pakken en mag voor de derde plaats mee naar het podium. Tom Coronel was weer de leider in de Trophy klasse en mag daarom voor de tweede keer dit weekend naar het podium.


Door de reversed grid was het Mehdi Bennani die van pole mocht vertrekken voor de tweede race van de WTCR in Bahrein. En net als gisteren starten de twee Zengo Cupra's van Daniel Nagy en Bence Boldizs vanuit de pits. Als het rode licht gedoofd is is Mehdhi Bennani goed weg en weet de leiding niet in handen te houden want het is Esteban Guerrieri die de leiding in handen neemt. Gilles Magnus verremt zich en rijdt tegen Benanni aan die terugvalt naar de vierde plaats. Bennani komt hierdoor ook tegen Attila Tassi aan die met schade de race moet staken.

Norbert Michelisz heeft de tweede plaats in handen weten te nemen met Nick Catsburg vlak achter hem. Michelisz heeft de aansluiting gevonden bij Guerrieri en zal er alles aan doen om de leiding in handen te nemen. Mikel Azcona zit vlak achter Nestor Girolami en weet hem in te halen voor de vijfde plaats in de wedstrijd. Maar niet veel later is de situatie weer zoals hij was en is het Azcona die de strijd weer aangaat die hij uiteindelijk ook weet te winnen.

Voor in het veld is het dan Michelisz die de leiding in handen weet te nemen en Guerrieri naar de tweede plaats verwijst. Tom Coronel kan ook voorbij aan Nestor Girolami en pakt daarmee de zesde plaats in handen.

Nathanael Berthon krijgt 5 seconden straf als Franco Girolami Nestor ook in weet te halen voor de achtste plaats. Voor in het veld is het nog steeds Michelisz die aan de leiding gaat voor Guerrieri en Catsburg terwijl Azcona dichterbij komt aan Berthon, die straks natuurlijk nog die vijf seconden straf krijgt. Daniel Nagy weet een plaats te winnen op Tiago Monteiro en pakt zo de tiende plaats.

Bennani en Nestor Girolami zijn met elkaar in gevecht voor de achtste plaats  waarbij het stuivertje wisselen is als dan de een dan de ander ingehaald wordt. Maar voorlopig is het Girolami die de achtste plaats in handen heeft. In de laatste ronde gaat Bennani er dan toch aan voorbij en pakt de achtste plaats in handen.

Maar het is Norbert Michelisz die de race op zijn naam weet te schrijven voor Esteban Guerrieiri en Nick Catsburg die mooi de derde plaats in handen neemt.

Het kampioenschap zal in de volgende twee races bepaald gaan worden dus de laatste races van het WTCR kampioenschap zullen een waar festijn zijn.

Voorlopige uitslag race twee WTCR Bahrein:
Foto: WTCR

16947784
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1619
2118
8606
16918131
95268
102521
16947784

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven