K2 Content

Jumbo trakteert klanten op entreetickets voor autosport-event met Max Verstappen

Jumbo Supermarkten biedt klanten de mogelijkheid om gratis entreetickets te bemachtigen voor de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’. Het race-event vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort. Naast dat Max met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geeft op het circuit, zijn er verschillende spectaculaire races waaronder het SMP NEZ Formula 4 Championship. Met een kinderkartbaan, reuzenrad, stuntshows en diverse muzikale optredens wordt het een evenement voor alle leeftijden. Bij aankoop van actieproducten krijgen klanten vanaf 4 mei een code waarmee zij via Jumbo.com hun entreeticket voor het duinterrein kunnen verzilveren.

Jumbo en Circuit Park Zandvoort organiseren – samen met Red Bull Nederland en Verstappen Management – de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’. “De Formule 1 was zelden zo populair bij het grote publiek, met dank aan Max. Het is fantastisch om te zien hoe hij de autosport zo dichtbij het grote publiek brengt en Nederland trots maakt”, zegt Erik Weijers, COO van Circuit Park Zandvoort.

Max Verstappen verheugt zich op het event. Max: “Met een Formule 1-auto een demonstratie en show weggeven is altijd leuk, helemaal nu dat voor het thuispubliek in Zandvoort is. Ik doe mijn best om tijdens de Familie Racedagen alle fans en bezoekers veel plezier te bezorgen. Ik verheug mij erop!”

Frits van Eerd, algemeen directeur bij Jumbo en één van de partners van Verstappen. “Bij Jumbo hebben we van jongs af aan in Max geloofd en herkennen we ons in zijn winnaarsmentaliteit en zijn drive om elke dag beter te worden. Met dit evenement brengen we de bijzondere sfeer van het racen en het circuit nóg dichterbij en geven we onze klanten een gratis dagje uit voor de hele familie.”

Het programma van de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ is zo samengesteld dat zowel de Formule 1-liefhebbers, als zij die een uitje willen beleven rondom het circuit, zich kunnen vermaken. Zo rijdt Max in zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-wagen, worden er verschillende races verreden en sieren ook andere bijzondere demonstraties het programma. Tevens is er een parade met supercars. Wie z’n eigen racetechnieken wil verbeteren, kan terecht in een simulator, waarbij de jongste fans de kinderkartbaan kunnen bezoeken. Naast alle race-gerelateerde zaken geven The Voice of Holland-zangeres Maan en zanger Wolter Kroes optredens, zijn verschillende DJ’s actief en kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen en in het reuzenrad.

Bij aankoop van actieproducten in de supermarkten van Jumbo ontvangen klanten een code. Deze is via Jumbo.com eenvoudig om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Familie Racedagen’ voor 4 of 5 juni. De actie start op 4 mei en loopt tot en met 24 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 27 mei 2016. Kaarten die toegang geven tot de Formule 1 Paddock of de hoofdtribune zijn verkrijgbaar via www.verstappen.nl of www.circuit-zandvoort.nl

PR

Last modified on dinsdag, 26 april 2016 08:50

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

18730682
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
3052
7091
32277
18658261
72421
172540
18730682

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven