In aanloop naar een nieuw raceseizoen wordt er altijd flink gespeculeerd over veranderingen. Wie rijdt er aankomend seizoen waar, met welke auto en voor welk team. Ook JR Motorsport is onderdeel van het zogenaamde “silly season”. In de Formule1 zijn de details een ruime week voor aanvang van het seizoen pas duidelijk. JR Motorsport kan nu al duidelijkheid geven over een belangrijke wijziging.

Het JR Motorsport team is er trots op te kunnen melden dat er wat wijzigingen in het team zijn. Richard van den Bos richtte samen met Joost Ursem destijds het succesvolle team op. De west Friese renstal weet al sinds jaar en dag de prijzen en kampioenschappen in de Supercar Challenge aaneen te rijgen en zal daar ook in 2013 mee door blijven gaan ook al heeft Richard van den Bos besloten een stapje terug te doen. Richard blijft op zijn eigen onnavolgbare wijze zeker volop betrokken bij de BMW renstal. Joost Ursem zal vanaf het 2013 seizoen officieel de eindverantwoordelijkheid van het team gaan dragen samen met zijn “nieuwe” partner Fred Cavanagh die ook al jaren in de Supercar Challenge en bij het JR team bekend is.

Richard van den Bos wilde terugtreden om zich meer te kunnen richten op andere zaken. Even goed zal hij geregeld als JR Motorsport coureur blijven uitkomen. Het team en coureur Richard blijven op exact dezelfde voet en onder dezelfde bekende naam doorgaan met waar ze goed in zijn: winnen!

Alle medewerkers van JR Motorsport willen Richard van den Bos hartelijk danken voor zijn inzet door de jaren heen. Van den Bos wist menigmaal het podium te behalen en kampioenschappen op zijn naam te schrijven. Daarnaast was Richard samen met Joost de drijvende kracht achter de organisatie. Mede dankzij hem is JR Motorsport een van de meest succesvolle teams binnen de Supercar Challenge geworden. De nieuwe eigenaren van het team (Fred Cavanagh en Joost Ursem) zijn heel blij met de mogelijkheid om samen de successen van het team te kunnen voortzetten en Richard als adviseur en coureur binnen het team te hebben.

Over de exacte rijdersbezetting zijn nog niet alle details bekend. Als u interesse hebt om voor het professionele en gezellige West Friese team uit te komen, went u zich dan tot Joost Ursem. Op 21 april zal het seizoen in volle hevigheid van start gaan op het Belgische Circuit van Zolder tijdens het SRO GT Sprint evenement. SBS Autosport en Motors TV zorgen ook in 2013 voor de televisie verslagen van Supercar Challenge waarvan JR Motorsport een onlosmakelijk onderdeel zijn.

Tekst: PR

11724357
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1399
4000
21462
11674281
82982
135985
11724357

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Ga naar boven