Dennis de groot en Marth de Graaf wisten de pole in handen te houden bij de start van de tweede race in de Supersport/Sport2 klasse. Huub Delnoij behield de tweede plaats voor Bogaerts en van der Aa. Maar, na een ronden gereden te hebben kwamen deze laatste alweer als eerste door de Deze laatste kwamen na de eerste ronde alweer als eerste door de bocht en nu maar hopen dat zedeze keer wel contact kunnen houden met het team zodat ze weten dat ze op de eerste plaats liggen. De Groot en De Graaf vielen een plaatsje terug maar kwamen in de eerste linker in contact met Van Belligen en Qvick waardoor beide veel plaatsen moesten toegeven.

Hierdoor kwam de tweede plaats in handen voor Luc van Loon en Jan van der Kooi terwijl Huub Delnoij de derde plaats in handen had. Net als gisteren liggen Van de Maat en Scheurs op de vierde positie gevolgd door Eric van den Munckhof. Van Bellingen/Qvick en De Groot en De Graafraken elkaar in de eerste linker en vallen beide iets terug naar de zevende en achtste postie maar weten beide hun weg te vervolgen. In de Sport 2 klasse is het Carlijn Bergsma en Pieter de Jong die de leiding in handen hebben voor Voet en Van den Broeck en Wiebe Wijtzes heeft de derde plaats in handen.

Na ongeveer een half uur gereden te hebben komen de teams binnen voor hun verplichte pitstop en zullen er diverse wisselingen plaats gaan vinden in de uitslagen. Met nog ruim 20 minuten te rijden gaan Van de Maat en Scheurs aan de leiding met Huub Delnoij en Bogaerts van Der Aa op de derde positie.

In de Sport 2 klasse is de leiding in handen gekomen van Wiebe Wijtzes omdat Bergsma en De Jong met technische problemen hun Lotus in de pitstraat hebben moeten parkeren. Voet en Van den Broeck pakken de tweede plaats terwijl Stan van Oord weer op podiumkoers voor de derde plaats. Natuurlijk volgen er na de verplichte pitstops ook altijd de straffen en ja hoor ook dit keer is het zover. Van de Maat en Scheurs, liggend op de tweede positie, moeten naar binnen voor een Drive Through omdat de pitstop niet volgens de reglementen is verlopen en dit geldt ook voor Van Bellingen en Qvick. Het laatste team valt terug naar een zesde positie terwijl Van de Maat en Scheurs hun BMW ook met technische problemen in de pitstraat moeten laten staan.

Hierdoor kwam Huub Delnoij aan de leiding maar met nog 1 minuut en 11 seconden te gaan gaat zijn Lotus stuk en moet hij bij de eerste chicane zijn bolide langs de baan parkeren. Met het vallen van de vlag is de leiding in handen van Eric van den Munckhof. Bogaerts en Van der Aa pakken de tweede plaats voor Van Bellingen en Qvick. In de Sport2 klasse blijft de leiding in handen van Wiebe Wijtzes met Voet en Van den Broeck op de tweede plaats en Stan van Oord die deze keer als derde mee mag naar het podium.

11724107
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1149
4000
21212
11674281
82732
135985
11724107

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Ga naar boven