Burando Maritime Services, de leidende dienstverlener binnen de maritieme sector in Nederland, heeft zich als hoofdsponsor en naamgever verbonden aan het Burando Production Open, de nieuwe raceklasse die uitkomt tijdens de drukbezochte evenementen van het Dutch Power Pack. Alle toerwagens en GT’s in het Burando Production Open worden prominent voorzien van het Burando-logo.

 

Burando Maritime Services ondersteunde al diverse rijders in de Nederlandse autosport, maar maximaliseert dit raceseizoen als hoofdsponsor en naamgever van het Burando Production Open haar exposure. Luc Braams, C.E.O. van Burando: “Wij bij Burando zijn fervent autosportfans. Ik beoefen zelf graag de sport, maar ook mijn collega en medeaandeelhouder Alex van ’t Hoff is een fanatiek racer. Binnen het bedrijf worden onze verrichtingen op de voet gevolgd. Wij denken met dit initiatief het snelle en sportieve imago van de Burando Groep extra te onderstrepen. Daarnaast is sponsoring in de autosport, zeker binnen het Dutch Power Pack, een bewezen tool om onze naamsbekendheid te vergroten. Bovendien ondersteunen wij graag de organisatie in hun streven om met het Burando Production Open liefhebbers een laagdrempelige instap in de autosport te bieden.”

Met een hoofdrace en twee sprintraces, inclusief spectaculaire pitstops, komen de toerwagens en GT’s uit het Burando Production Open per weekeinde in totaliteit meer dan twee uur in actie. Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort en tevens organisator van het Dutch Power Pack: "Het Burando Production Open belooft de verrassing voor 2012 te worden. Een grote variëteit aan auto's, een interessant raceformat en racen in de weekeinden van het Dutch Power Pack zal velen aanspreken. Het is mooi dat onze betrokken circuit-sponsor Burando haar naam aan deze nieuwe klasse heeft verbonden."

Maarliefst achttien keer, verspreid over zes weekeinden, wordt er dit seizoen voor het BPO het startsein gegeven. Het Burando Production Open beleeft op 7 en 9 april tijdens de Kruidvat Gillette Paasraces op Circuit Park Zandvoort, haar première.

Over Burando Maritime Services
Het ‘One Stop Shop Concept’ van Burando Maritime Services is uniek: de diverse onderdelen van het bedrijf bieden zee- en binnenvaartschepen de beste maritieme services voor een efficiënt en veilig havenbezoek. Scheepseigenaren, bevrachters en agenturen ondervinden hier veel gemak van, omdat ze bij Burando onder één dak alles kunnen krijgen wat ze nodig hebben. De diensten variëren van het vervoer en de op- en overslag van zware stookoliën en bunkertransporten tot het leveren van proviand. Van boord/boord services tot het inzamelen van vloeibare afvalstromen.

PR

10530283
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
6620
9746
25940
10432803
187744
257487
10530283

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven