K2 Content

Gisteren stonden de eerste vier uren op het programma van de 12H Imola georganiseert door Creventic en vandaag vertrok het veld voor het tweede deel waar de overige acht uur gereden moesten worden. Car Collection Motorsport eindigde gisteren op de eerste plaats overall in de A6-AM klasse en liet daarbij alle A6-Pro bolides achter zich. Vandaag kwam de #32 Audo R8 LMS goed van zijn plek en heeft de resterende tijd niemand meer voor zich gelaten waardoor Dimitri Parhofer, Max Edelhoff, Horst Felbermayer jr. en Tony Forné als overall winnaar naar het hoogste treetje werden geroepen.

 Scuderia Praha met Jiri Pisarik en Josef Král eindigde in de Ferrari 488 GT3 op de tweede plaats en daarmee waren zij ook de winnaars van de A6-Pro klasse. Ram Racing met Tom Onslow-Cole en de Nederlander Remon Leonard Vos eindigde op de derde plaats overall in de Mercedes-AMG GT3. De polesitters die gisteren van pole mochten vertrekken, Herbert Motorsport met Daniel Allemann, Ralf Bohn, Robert Renauner en Alfred Renauer in de Porsche 911 GT3 R, vielen na een lekke band al snel ver terug en eindigde vanavond de race als zesde.

In de 911 klasse kwam ProSport Performance als eerste over de finish met Charles Putman, Charles Espenlaub en Joe Foster in de Porsche 911 Cup. MSG Motorsport met Petar Matic, Philipp Schlegel, Martin Gasser en Boris Miljevic eindigde als tweede. Deze twee completeerde het podium want zij waren de enige twee deelnemers in de klasse.

De SP2 klasse was iets voller en daarin was het Porsche Lorient Racing die de overwinning naar zich toe wisten te trekken in de Porsche 991 Cup met de Fransmannen Philippe Polette, Frédéric Lelievre en Frédéric Ancel. De tweede plaats in de klasse was er voor VDS Racing Adventures met de MARC Focus V8 en Raphaël van der Straten, Thierry de Latre du Bosqueau en José Close. Apo Sport eindigde met de Porsche 991 Cup met Alex Osborne en Paul May op de derde plaats.

En daar was ook weer het Nederlandse team van JR Motorsport die deelnamen aan de SP3-GT4 klasse met de BMW E90 M3 met Martin Lanting en Bob Herber en als leiders in de klasse als eerste over de meet kwamen. Met één ronde achterstand wisten zij de Ginetta G55 GT4 van Optimum Motorsport met Adrian Barwick, Dan O'Brien en Julio Martini achter zich te houden op de tweede plaats terwijl Brookspeed International Motorsport met de Porsche Cayman GT4 MR bestuurd door Rory Butcher, William Paul en Chase Owen.In de TCR was het TTC Racing met Daniel Schilliger, Fredy Suter en Klaus Kresnik die met de SEAT Leon TCR V2 DSG als eerste over de meet kwamen. Peugeot 308 Racing Cup pakte met Michel Derue, Thierry Boyer en Jean-Charles Covarel de tweede plaats terwijl SICL.com met Martin Byford, Ashley Woodman en Frank Pettitt als derde mee mochten naar het podium.

Ten slotte waren er in de A2 klasse twee deelnemende teams waarbij er 1 voortijdig de pit op moest zoeken. Alex Sedgwick, Oliver Cook, Josh Cook en Adam Hatfield wisten in de Renault Clio Cup IV wel de race uit te rijden terwijl Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi en Viorel Nicolae met de Toyota GT86 CS-V3 in de pit eindigden door een ongval een half uur voor het einde van de finish.

Hofor Racing met Michael Kroll, Chantal Kroll, Roland Eggimann, Kenneth Heyer en Christiaan Frankenhout hadden niet een weekend waarop ze gehoopt hadden. Dit weekend reed het team voor de eerste keer mee in de A6-Pro klasse maar moest na korte tijd al na een lichte aanrijding de pit in omdat de radiateur stuk was. Rond de 40 minuten duurde de reparatie waarbij het team niet verder kwam dan een zestiende tijd overall en zesde in de klasse.

13828247
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1479
6105
24261
13767319
94998
196702
13828247

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven