K2 Content

Om half negen komt er wederom veel regen naar beneden als veel teams zich op tijd in de pitbox kunnen melden voor regenbanden. Echter komt de regen voor een aantal rijders te vroeg en is het Levelracing die in de ziekenhuisbocht spint en vast komt te zitten in de grindbak. Als Accent Racing Team zich daar ook verremt gaat het nog maar net goed en kan hij via de uitloopstrook zijn weg vervolgen.

Om half tien terwijl het nog steeds behoorlijk hard regent hebben de eerste twee teams plaatsen gewisseld. W Racing Team gaat nu aan de leiding met Xavier Maassen aan het stuur. Belgium Racing heeft niet de race waar ze op voorhand op hadden gehoopt. In de eerste linker gaat het mis in de regen en schieten ze de grindbak in. Ze kunnen hun weg vervolgen op de zevende positie. Ook de McDonalds Racing Porsche vergalopeert zich maar ook hij kan zijn weg vervolgen.

De Thiers broers die dit evenement een Porsche rijden in plaats van de Ferrari komen langs de Villeneuve tot stilstand en moeten richting de pit gesleept worden. Rond half één lijkt de wedstrijd beslist voor wat betreft de winnaar. De KRK Mercedes komt op een wel heel vreemde wijze in aanraking met de Skylimit Porsche en loopt daarbij een gebroken voorwielophaning op. Koen Wauters die op dat moment aan het stuur zat is gelijk naar de pitbox van Skylimit gegaan om daar zijn welgemeende excuses aan te bieden. Helaas staat de KRK Mercedes lange tijd in de pitbox en als hij dan de baan weer op komt gebeurt dat achter de ProSpeed Compétition Porsche die achter WRC  de tweede plaats in handen heeft.

De laatste twee uren in de wedstrijd zijn er weinig bijzonderheden gebeurt. De teams kwamen binnen voor een reguliere pitstop en gaven het stuurtje over aan de rijder die de laatste stint voor zijn rekening ging nemen. Francois Verbist, Enzo Ide, Bert Longin en Xavier Maassen hebben daarbij de beste papieren in handen en met nog 1 uur te gaan liggen zij fier aan de leiding.

Prospeed Compétition met Marc Goossens, Maxime Soulet, David Loix en Markus Palttala eindigde met de Porsche 996 GT3 RSR op de tweede plaats gevolgd door KRK Racing met Raf Vanthoor, Dennis Retera, Koen Wauters en Anthony Kumpen.

Met nog tien minuten op de klok is de uitslag zoals boven beschreven. Echter wordt de BMW van JR Motorsport nog een keer gestart zodat het team alsnog geklasseerd kan worden.

13827976
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1208
6105
23990
13767319
94727
196702
13827976

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven