K2 Content

Met nog vijf en een half uur te gaan hebben de Porsches het overgenomen van de Norma's aan de leiding van de 24 uur van Zolder. De Norma van Russel Racing by DVB Racing moest net als de Deldiche Racing by JDC Event kenden technische problemen alwaar de Deldiche Norma wel weer na reparaties de baan op kon, maar niet al te lang hierna weer stil kwam te staan langs de baan om daarmee definitief op te geven.De Aqua Protect Racing Team kwam met een BMW M4 GT4 van MSE Motorsport hard in aanraking waardoor de Norma lange tijd in de pitbox heeft gestaan voor de nodige reparatie, maar alsnog de baan op kon. Ze rijden op dit moment op een vijfde plaats met de nodige achterstand, maar de race is nog lang en er kan van alles gebeuren.

Zoals gezegd zijn het nu de Porsches uit de Belcar 1 die de leiding in handen hebben met de Independent Motorsport met Xavier Stevens, Lieven Goegebuer, Dries Vanthoor, Christian Engelhart en Niels Langrance aan het stuur.  Belgium Racing met Dylan Derdaele, Nicolas Saelens, Louis Machiels, Roger Grouwels en Kern Lars hebben de tweede plaats in handen voor de Porsche van No Speed Limit (goede naam trouwens) met Frederic Bouvy, Kris en Koen Wauters, Jos Menten en Stef Vancampenhoudt.

In de Belcar 2 is het Heinz Powerkit shop by Wolf Racing die met de Wolf Tornade bestuurd door Ivan Bellarosa, Anthony Kumpen, Tom Boonen, Bert Longin en Belotti Guglielmo die de leiding in handen heeft gevolgd door Aqua Protect Racing team met David Houthoofd, François Bouillon, Marc Goossens, Frederic Vervisch en Kris Cools met de Norma M20 FC die er alles aan zullen doen om zo hoog mogelijk in de lijst te finishen. De derde plaats in de klasse is er voor de Ligier JS53 Evo2 van T2 Racing met Stephan Brintzinger, Patrick Engelen, Adrian Spescha, Marc Weber en Mike Fenzl die overall de 10de positie in handen hebben.In de Belcar 3 is het Selleslagh Racing Team die aan de leiding gaan met de AMG Mercedes GT3 van Nicolas van Dierendonck, Johan Vannerum, Filip Teunkens, Jean-Luc Behets en Nico Verdonk die op het laatste moment door het team is toegevoegd, zij rijden op de achtste plaats overall. De Porsche Cayman GT4 van PG Motorsport met Stienes Longin, Marnik Battryn, Tijn Jilesen en Johan Juygens hebben de tweede plaats in de klasse in handen voor VGL Racing met de Saker RAPX bestuurd door Kurt Bultynck, Luc Branckaerts, Willem Meijer en Kata Bosó.Lange tijd had Hofor Racing de 1-2 te pakken in de Belcar 4, maar daar heeft VDW Motorsport een stokje voor gestoken. Wel gaan aan de leiding de #210 van Hofor Racing met Martin en Michael Kroll, Alex en Chantal Prinz, Christiaan Frankenhout en Michael Schrey. Zogezegd heeft VDW Motorsport de tweede plaats in de klasse overgenomen met de BMW Z3 van Ronny van de Water, Edwin Beyers, Nico van Geel, Pascal Deckers en Harry van de Water. De #211 van Hofor Racing/Kuepper Racing heeft met Martin Kroll, Bernd Kupper, Michael Fischer, Gustav Engljähringer, Roland Eggimann en Michael Schrey heeft de derde plaats in handen.De laatste klasse waarin gestreden wordt is de Belcar 5 en hierin gaat AR Performance met de BMW E90 325i aan de leiding bestuurd door Nicolas Hermans, Cedric Baeten, René de Coninck. JJ Motorsport met Gregory Eyckmans, Guido Werckx, Tom Werckx en Toon Bosman hebben de tweede plaats in handen terwijl Concents Racing met Davy Convents, Steve Raymakers, Yannick Duport en Vincent Convents de derde plaats verdedigen in de klasse.Vanmiddag om 16.30 uur zal het zwart/wit geblokt vallen en zullen wij weten wie er zich de winnaar overall en klasse winnaars mogen noemen.

13827819
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1051
6105
23833
13767319
94570
196702
13827819

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven